Projektleder til store projekter - Projektudvikling og -salg

Kom og bring din store personlige rummelighed, høje integritet samt relevante erhvervserfaringer indenfor projektudvikling og tilbudsgivning i spil, når du udvikler nye projektmuligheder og er med til at præge markedsudviklingen indenfor for store projekter i Danmark. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en ingeniøruddannelse, er ansvarsbevidst og trives med at tage ansvar for det samlede projekt. Er du vores nye Projektleder til store projekter - Projektudvikling og -salg? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores ”Projekt Management” i Large Projects afdeling

Som vores nye Projektleder til store projekter - Projektudvikling og -salg bliver du en del af projektledelsesteamet i Aarhus med ca. 15 kollegaer, som er en del af en samlet faglig organisering i Danmark med i alt ca. 30 kollegaer, der arbejder med store projekter, og som indgår i det internatoniale samarbejde på tværs i Rambøll. Der er stort fokus på løbende læring og udvikling i projekterne samt i afdelingens udviklingsprogram som bl.a. omfatter personlig sparring, deltagelse i netværker, kurser og certificeringer.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Fokus på markedets muligheder for store projekter
  • Rambølls kontakt til kunder, eksterne samarbejdspartnere, myndigheder og andre rådgivere
  • Deltage i projekternes tilblivelse og udvikling i de indledende faser. Dette sker i tæt samarbejde med dine kollegaer med anvendelsen af de rette kompetencer, understøttet af det bedste organisatoriske setup.
  • Rollen som tilbudsleder på projekter vil være en væsentlig del af dit ansvarsområde

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Meget stor erfaring med håndtering af egne kunder og udbygning af kundeforhold
  • Gode evner til at opbygge relationer der understøtter succesfulde tilbudsforløb
  • Gode egenskaber for at være ”afslutteren” og holdspilleren på samme tid
  • Har en agil og praktisk tilgang til processer og løsninger
  • Gode kommunikationsfærdigheder i skrift og i tale på både dansk og engelsk

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: uddannet ingeniør, og har væsentlige relevante erhvervserfaringer med indenfor projektudvikling og tilbudsgivning. Du har stor personlig rummelighed og høj integritet, er ansvarsbevidst og trives med at tage ansvar for det samlede projekt.
Din erfaring kan du have opnået indenfor ansættelser i entreprenørbranchen, bygherreorganisationer, rådgivende virksomheder eller i en udviklingsorganisation. Igennem dit hidtidige karriereforløb har du etableret et personligt professionelt netværk, som du er i stand til at aktivere og som bringer dig i spil til fremtidige muligheder.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne. 

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 10-02-2019.

Søknadsfrist 2019-02-10
Arbeidssted Aarhus

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no