Erfaren Brandingenjör

Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt intresse för morgondagens teknik och din erfarenhet inom brand [lägg till den viktigaste egenskapen som behövs för att lyckas i rollen, t.ex. erfarenhet, expertkunskap eller personliga egenskaper] för att arbeta med en stor variation av projekt, från mindre projekt såsom hyresgästanpassningar eller enfamiljshus till tunga infrastrukturprojekt [lägg till det mest spännande och utmanande med tjänsten, t.ex. att bidra till innovativa och högkvalitativa designlösningar]. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 5 års arbetsliverfarenhet inom brandskydd och är utbildad brandingenjör från Luleå Tekniska Universitet eller Lunds Tekniska Högskola, alternativt har annan relevant utbildning inom brandskydd. Om du är vår nya Erfaren Brandingenjör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet brand [lägg till enhetens namn]

Som vår nya Erfaren Brandingenjör kommer du att vara en del av vår teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Ramboll erbjuder goda möjligheter att utmana dig själv och utvecklas som konsult och som person.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du får möjlighet att utveckla dig själv rent tekniskt genom att arbeta i en stor variation av projekt och inom de områden du själv är intresserad av tillsammans med kollegor från andra discipliner inom bolaget. Du kommer även ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap genom att agera mentor/stöd åt de juniora kollegorna, dels inom projekt, dels med teknikutveckling inom enheten.
 

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Är utbildad brandingenjör från Luleå Tekniska Universitet eller Lunds Tekniska Högskola, alternativt har annan relevant utbildning inom brandskydd.
  • Har minst 5 års arbetsliverfarenhet inom brandskydd.
  • Drivs av att utveckla dels dig själv, dels personer i din omgivning.
  • Är affärsmässig, handlingskraftig och trivs med att arbeta i team.
  • Har en vilja att vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.


Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17-02-2019.

Søknadsfrist 2019-02-17
Arbeidssted Göteborg

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no