VVS konsult

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet inom VVS och ditt intresse för att utveckla framtidens teknik  för att vara med på en tillväxtresa där man kommer att arbeta med spännande uppdrag, både nationellt och internationellt [lägg till det mest spännande och utmanande med tjänsten, t.ex. att bidra till innovativa och högkvalitativa designlösningar]. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har något års erfarenhet av arbete som VVS-ingenjör och vill fortsätta din utvecklingsresa på Ramboll Om du är vår nya VVS konsult - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet inom VVS

Som vår nya VVS konsult kommer du att vara en del av vår grupp i Luleå eller Boden som består av ett 10 tal medarbetare inom VVS. VVS gruppen är i en tillväxtfas och vi ser att den här personen kommer vara en av nyckelpersonerna. Avdelningen har som en del av sin specialkompetens installationsteknik inom flygplatser. Vi har nya fräscha lokaler i Luleå som ligger trevligt beläget vid Köpmantorget. Lokalerna i Boden kommer inom kort att genomgå en renovering. [lägg in en kort beskrivning på max 4-5 rader om enheten; hur många kollegor kommer han / hon att få? Var ligger kontoret? Hur skulle du beskriva kulturen i 1-2 meningar? Finns det några välkända projekt eller typiska uppgifter som enheten arbetar med? Vilka är de mest attraktiva faktorerna som kan bidra till att någon vill arbeta på enheten? Håll det kort och koncist!].

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konstruktion av VVS-system, utredningar och/eller energieffektiviseringar.
  • Att arbeta i projekt nationellt med fokus på regionen Luleå-Boden. Möjligheter att arbeta internationellt om intresse finns.
  • Utvecklas i din roll som VVS-ingenjör för att kunna bli expert inom ett område eller ta ett större ansvar vid uppdragsledning.
     

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Konstruktion av VVS-system, utredningar och/eller energieffektiviseringar.
  • Att arbeta i projekt nationellt med fokus på regionen Luleå-Boden. Möjligheter att arbeta internationellt om intresse finns.
  • Utvecklas i din roll som VVS-ingenjör för att kunna bli expert inom ett område eller ta ett större ansvar vid uppdragsledning.

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15-02-2019.

Søknadsfrist 2019-02-15
Arbeidssted Luleå

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no