Robotic Process Automation (RPA) utvecklare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din förmåga att effektivisera och automatisera administrativa rutiner och affärsprocesser för att vara med på vår automatiseringsresa. Tjänsten är ny, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka och att utveckla rollen. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av programmering. Du kommer att arbeta med UIPath som är den ledande tekniken för mjukvarurobotar. Om du är vår nya Robotic Process Automation (RPA) utvecklare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Automatisering

Som vår nya Robotic Process Automation (RPA) utvecklare kommer du att vara en del av vår nya automatiserings funktion. Du kommer vara involverad i både mindre lösningsdetaljer samt större affärskritiska förändringar. Du kommer ha en avgörande roll för Rambolls utveckling inom digital projektering, där det kommer finns stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som professionell och som individ. Till din hjälp har du ett flertal resurser och kollegor. Du har en arbetsledande funktion i förhållande till administratörer och verksamhetsspecialister som arbetar inom förvaltningsobjektet. Du coachar och stöttar dem i deras arbete och är bollplank till dem i frågor de hanterar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbete på flera olika sätt tillsammans med verksamhetsrepresentanter
  • Att delta i workshops av olika slag, detaljera, dokumentera och beskriva funktionalitet
  • Utveckla körschema, script och robotiserade funktioner
  • Optimering av plattformen, testning och förvaltning av våra robotar

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • intresse och erfarenhet av processtyrda organisationer samt några års erfarenhet av programmering.
  • intresse för att knyta kontakter och att du är kommunikativ, öppen och social. Du behöver även vara pedagogisk för att kunna diskutera fram olika lösningar.
  • ett stort tekniskt och digitalt intresse och trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden.

Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Välkommen till vår Supportorganisation

Rambolls supportorganisation har en avgörande roll för företagets strategiska utveckling. Finans, HR, IT, Juridik, Kommunikation och Facility Management utvecklar och genomför strategier, processer och produkter som är viktiga för den fortsatta utvecklingen av både Ramboll och våra kollegor och kunder.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 28-03-2019.

Søknadsfrist 2019-03-28
Arbeidssted Stockholm

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no