Teknisk projektledare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din långa erfarenhet av att leda tekniska projekt för att göra skillnad och påverka samhällets utveckling i en positiv riktning. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har relevant teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå alternativt att du har inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt. Därtill motiveras du av komplexiteten i större projekt samt dialogen med kund. Om du är vår nya Teknisk projektledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Power Systems

Som vår nya Teknisk projektledare kommer du att vara en del av vår Power Systems enhet i Falun. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt..

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda, planera, följa upp, prognostisera och rapportera projektets framdrift
 • Leda och delta i utredningar, analyser, förstudier och genomförande av project
 • Definiera krav, ta fram tekniska specifikationer, förfrågningsunderlag och leda eller delta i upphandlingar
 • Utföra beräkningar och dimensioneringar av elkraftanläggningar
 • Kunskapsutbyte med våra andra enheter samt andra teknikområden inom Ramboll i Sverige, men även internationellt

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

 • Relevant teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå alternativt att du har inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt
 • Ca. 10 års erfarenhet från transmission och/eller produktion och som har erfarenhet av att leda tekniska projekt
 • Erfarenhet från transmission och regionnät eller från produktionsanläggningar inom kraftvärme eller Vind
 • Erfarenhet från några av teknikområdena stationer, ställverk, reläskydd, kontrollutrustning, luftledningar eller kablar och god vana av att hantera kontraktsförhandlingar och framtagande av kontrakt
 • B-körkort och du behärskar svenska flytande såväl i tal som i skrift
 • Meriterande är kunskaper i CAD- system och AMA

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Energi-division

Ramboll är ledande inom övergången till grön energi. Vi har en helhetssyn på energi som säkerställer hållbara lösningar. Våra 1800 experter i 14 länder arbetar med alla delar av värdekedjan från produktion till distribution. Vi planerar, utformar och implementerar energilösningar runt om i världen.


Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25-04-2019.

Søknadsfrist 2019-04-25
Arbeidssted Falun

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no