Hydrolog & hydrogeolog, Senior Consultant, Umeå

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet som hydrolog eller hydrogeolog för att vara med och utveckla både enheten såväl som division vattenresurser tillsammans med kollegor i Sverige och globalt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en lång uppdragsledarerfarenhet från vattenförsörjnings-, gruv- och/eller infrastrukturprojekt, gärna med internationell erfarenhet eller forskarbakgrund och att du vill bidra med innovativa lösningar och framåtanda. Om du är vår nya Senior Hydrolog & hydrogeolog, lead consultant - klicka på knappen” Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Vattenresurser

Som vår nya Senior Hydrolog & hydrogeolog, lead consultant kommer du att vara en del av vår enhet Vattenresurser Sverige med 20 medarbetare som arbetar med dricksvattenförsörjning, vattenskydd, hydrologi och hydrogeologi i gruv- och infrastrukturprojekt samt framtagande av tillståndshandlingar enligt miljöbalken, vattenmiljö samt översvämningsutredningar. Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden, för att nå bästa resultat och har en laganda med högt i tak. Vår enhet finns idag representerade vid Rambolls kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Eskilstuna men vi söker även kandidater till våra kontor i Umeå och Luleå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledning
  • Kund- och marknadsarbete
  • Teknikansvarig i de mer komplexa uppdragen
  • Kompetens- och affärsutveckling

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Bakgrund från tidigare konsultroll, kommunal verksamhet och/eller forskning och minst 15 års erfarenhet efter examen
  • ett gediget tekniskt kunnande och erfarenhet från ledande positioner i komplexa projekt
  • ett stort branschnätverk nationellt
  • Erfarenhet från internationella uppdrag

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige 

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25.03.2019

Søknadsfrist 2019-03-25
Arbeidssted Umeå

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no