KESÄTYÖ - Suunnittelijaharjoittelija Palotekniikka

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Tehtävänimike
Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva paloteknisestä suunnittelusta kiinnostunut rakennus-, talotekniikka- tai pelastusalan opiskelija!


Haemme kesäksi suunnittelijaharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen paloteknisen suunnittelun ryhmään Espooseen.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Olet kiinnostunut paloteknisestä suunnittelusta tai rakenteiden toiminnallisesta palomitoituksesta ja haluat oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa uudis- ja korjausrakentamisen projekteissa.   


Sinulla on peruskäsitys rakennusten paloturvallisuusvaatimuksista ja ennen kaikkea olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi.


Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja tehtävästä antaa paloteknisen suunnittelun ryhmäpäällikkö Juho Ruotanen, puh. 040 0156 764.

Søknadsfrist 2019-02-17
Arbeidssted Espoo

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no