Seniorkonsult dagvattenspecialist Stockholm

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet inom dagvatten i stadsbyggnadsprojekt  för att tillsammans med engagerade kollegor bidra till en hållbar stadsutveckling och bidra till innovativa lösningar och framåtanda. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har längre erfarenhet inom dagvattenhantering och har arbetat med stadsbyggnadsprojekt i olika skeden och är väl insatt i EU:s vattendirektiv. Om du är vår nya Seniorkonsult dagvattenspecialist - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Climate Adaptation

Som vår nya Seniorkonsult dagvattenspecialist kommer du att vara en del av vår Vatten-division och vårt starka vattenteam som nationellt består av ca 120 konsulter. Du kommer att tillhöra enheten Climate Adaptation med åtta medarbetare som främst arbetar med dagvattenutredningar, projektering av dagvattenanläggningar, åtgärdsplaner, skyfallsanalyser och hydraulisk modellering. Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden för att nå bästa resultat och vi har en laganda med högt i tak.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledning
  • Ansvara för de mer komplexa uppdragen rörande dagvatten
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling av enheten
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag
     

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet från konsultsidan eller strategiarbete på kommunen

Mycket goda kunskaper inom dagvattenutredningar och dagvattenprojektering

Erfarenhet av multidisciplinära projekt

Goda kunskaper inom anbudsskrivning

Goda kunskaper i engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-04-25.

Søknadsfrist 2019-04-25
Arbeidssted Stockholm

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no