VA-projektör, Stockholm

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet av VA-projektering och ditt innovativa förhållningssätt för att  arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av VA-projekteringsuppdrag samt relevant högskoleexamen, yrkeshögskola eller motsvarande tekniskt gymnasium. Om du är vår nya VA-projektör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet VA-process

Som vår nya VA-projektör kommer du att vara en del av vår  VR processenhet och självständigt eller i samarbete med andra arbeta med uppdrag på bred front. Uppdragen varierar i storlek och längd men utförs alltid i projektform. Som VA-projektör hos oss är det viktigt att kunna vara flexibel och intresserad av att arbeta i projektens alla cykler. Inom VA-teknik jobbar vi som ett team, utan några geografiska begränsningar, både nationellt och internationellt. Främst med ledningsnät och tillhörande anläggningar för vatten, avlopp och dagvatten, ledningssamordning och klimatanpassning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • VA-projekteringsuppdrag åt våra kommunala huvudmän
  • Multidisciplinära infrastrukturprojekt där VA kan vara ett av flera projekterande teknikområden
  • Projektering i ledningssamordningsuppdrag för markförlagda ledningar

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Va-projektering för VA-ledningssystem, där ser vi gärna minst ett års erfarenhet
  • Högskoleexamen, relevant yrkeshögskola eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
  • Kunskaper i CAD gärna med intresse för 3D
  • Goda kunskaper i engelska

Du är en person som trivs med förändring och proaktivt söker innovativa lösningar med betydelsefull inverkan på morgondagens samhälle och våra kunder. Digitalisering, och de värden den skapar, stimulerar dig och du använder insikter, trender och omvärldsanalys för att utveckla dig själv och företaget. Du är framsynt, nyfiken och vågar ifrågasätta status quo. För att du ska känna dig stöttad och kunna uppnå goda resultat söker du en visionär och inspirerande ledare som utmanar dig på daglig basis.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25-04-2019.

Søknadsfrist 2019-04-25
Arbeidssted Stockholm

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no