Byggledning - Berg

Vi söker en Byggledare inom Berg som är intresserad av att arbeta med utmanande uppgifter i spännande projekt. Vi tror att du har erfarenhet av berg eller gruvteknik för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya Byggledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som byggledare inom berg kommer du att vara en del av vår enhet inom Infrastruktur och Industri och tillhöra vår enhet inom projektledning i Stockholm. På Infrastruktur och Industri arbetar idag 9 personer med olika specialistkompetens inom byggledning och projektledning. Vi jobbar idag i en rad olika uppdrag som Slussen, Tvärförbindelsen Södertörn och olika uppdrag för Stockholm Stad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Följa upp entreprenadens arbete
  • Ansvara för ekonomi med att granska fakturor, uttag och ÄTor
  • Vara med på byggmöten ute på plats
  • Gå igenom miljö- och kvalitetsdokumentation


Vi tror att du:

  • Har akademisk utbildning inom berg eller gruvteknik
  • Har minst 5 års erfarenhet från att arbeta med byggledning inom berg
  • Är certifierad i AB/ABT och AMA
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga, lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

#RambollSverige

Søknadsfrist 2019-01-31
Arbeidssted Stockholm

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no