Studentmedarbetare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt driv och engagemang inom brand och risk  för att vara med och skapa innovativa lösningar tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor. Det brandskydds- och risktekniska arbetet omfattar att i våra uppdrag hjälpa till med utredning, rådgivning, beräkningar och presentationer. Vi arbetar med de flesta typer av byggnader och anläggningar]. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har studerar till Brand- och/eller Riskingenjör och närmar dig examen. Om du är vår nya Studentmedarbetare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet inom Brand och Risk

Som vår nya Studentmedarbetare kommer du att vara en del av vår Byggnads-division. Var och en av dina kollegor har sin unika kompetens vilket bidrar till att vi kan lära av varandra och på så sätt bli starkare tillsammans. Ditt ansvar och dina utmaningar bygger på din vilja och förmåga att växa. Som en del av den större koncernen har vi även möjlighet att lära oss av våra kollegor i andra länder där vi träffas regelbundet och utbyter erfarenheter inom specifika frågeställningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hjälpa till med utredningar
  • Agera rådgivare
  • Understödja beräkningar och presentationer med din expertis

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Studerar till Brand- och/eller Riskingenjör i Lund eller Luleå och närmar dig examen
  • Inspireras av att tillämpa din utbildning
  • Engageras av samarbete
  • Tar ansvar för att göra ”din del” i samarbetet
  • Ser positivt på att börja din karriär i Stockholm, Uppsala, Linköping eller Norrkoping

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 21-01-2019.

Søknadsfrist 2019-01-21
Arbeidssted Luleå

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no