Rambøll Management Consulting søger Business Leaders inden for energi til den private eller offentlige sektor (København / Aarhus)

Hvem vi er, og hvad vi gør

Rambøll Management Consulting er en del af Rambøll Gruppen og tæller ca. 600 konsulenter. 

Vi specialiserer os i at give ledere det bedste udgangspunkt for at træffe kvalificerede beslutninger.

For mange strategiske beslutninger bliver truffet på et for simpelt grundlag uden de nødvendige indsigter i fx markeder, processer, kernekompetencer eller omkostningsstrukturer. Vi går empirisk og analytisk til værks med vores ydelser inden for strategi- og driftsområdet - og med mere end 14.000 tekniske sektoreksperter verden over trækker vi på en unik markedsindsigt og et globalt kendskab til nyeste teknologier og markedstrends. Dertil kommer, at vi aldrig glemmer den menneskelige faktor. Strategier, fusioner eller andre store organisationsændringer kræver en dyb forståelse for mennesker og organisationskultur. Vores ydelser dækker derfor bredere end klassiske konsulenthuse, og vi skræddersyer vores leverancer ud fra specifikke behov og anvender verificerede metoder til at udvikle klare og bæredygtige anbefalinger og løsninger.

Hvorfor er vi anderledes

Du bliver en del af Rambølls Management Consultings nordiske enhed ”Strategy & Operations”. Vi er mere end 50 konsulenter, der arbejder med strategi, vækst, M&A, innovation og effektivisering for førende private eller offentlige virksomheder.

Som en del af et globalt netværk af ekspertise vil du have adgang til en unik og differentieret forståelse af vores kunders industrier og ikke mindst et globalt perspektiv på progressive forretningsideer og nye teknologier - primært med afsæt i Rambølls fokussektorer som fx energi.

Vi rådgiver både private og offentlige virksomheder såvel som forsynings- og energiselskaber inden for forretningstrategiske områder, operational excellence, transformation og organisationsudvikling m.v.

Dine ansvarsområder
Som Business Leader er du eksperten og en betroet rådgiver inden for energi i den private eller offentlige sektor.  

Du får ansvaret for at identificere og opdrive kunder og projekter samt at styrke og udbygge eksisterende kunderelationer inden for dit domæne. Du vil stå i spidsen for at opbygge og udvikle energi som et stærkt fokusmarked og sikre Rambøll Management Consulting  en værdifuld markedsposition som domæneeksperter, fx ved at deltage i branchedrøftelser, forfatte artikler, tale på konferencer mv.

Internt i Rambøll Gruppen, vil du også fungere som rådgiver eller sparingspartner for vores tekniske kolleger i Rambøll Energi og bidrage til at positionere  os som en værdiskabende samarbejdspartner for resten af organisationen.

Dine opgaver vil også inkludere

 • Opsøge salgsmuligheder inklusiv opbygning af egen projektportefølje
 • Eksekvere på salgsmuligheder i form af tilbudsarbejde og tilbudsmøder
 • Projektledelse af et eller flere teams
 • Kvalitetssikre analyser og sikre solide strategiske anbefalinger
 • Sparring og kompetencedeling med kollegaer inden for eksempelvis salg og projektledelse

Hvem er du?

Afhængig af dine erfaringer, præferencer og kundekontakter bliver du ansvarlig for kunder i den offentlige eller private sektor.

Vi er på udkig efter nye kolleger med et stærkt drive og villigheden til altid at gå en ekstra mil både for at vinde opgaver og for at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Du har fremragende interpersonelle færdigheder og en motivation for at arbejde i teams, samtidig med at du kan være en sparringspartner for kolleger. Du er løsningsorienteret med et højt energiniveau og evnen til at at tænke ud af boksen, og du er ikke bange for at udfordre kunder og kolleger. Du har lyst til at blive en del af en stor, international og netværksbaseret virksomhed, og du er kvalitetsbevidst, har flair for salg samt et udpræget kommercielt mindset.

Foruden ovenstående forestiller vi os, at du:

 • Har minimum 10 års erhvervserfaring
 • Har omfattende erfaring fra energisektoren – fortrinsvis som management konsulent, eller som ansat i sektoren
 • Har et solidt netværk på ledelsesniveau i energisektoren
 • Har en proven track record med at sælge managementkonsulentopgaver
 • Har en akademisk baggrund og erfaring som projektleder  
 • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

Vi stiller krav til vores kolleger, samtidigt med at vi fremmer et miljø med fleksibilitet og fokus på at støtte den enkelte i sin professionelle udvikling. Vi tilbyder bl.a. træningssessions og ikke mindst et sjovt og socialt team bestående af mange forskellige fagligheder.

Er du interesseret?

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Manager Tine Scharf på telefon +45 5161 4607.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via linket nedenfor snarest muligt. Skriv gerne hvilket område, du er interesset i at dække – den private eller offentlige sektor, da vi søger to nye kollegaer – en til hver sektor. Der afholdes samtaler løbende.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Søknadsfrist 2019-01-31
Arbeidssted Copenhagen

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no