Projektledare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din gedigna projektledarerfarenhet i en kundnära roll för att bidra till utvecklingen av såväl vår egna som våra kunders verksamhet. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från investeringsprojekt inom hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor eller infrastruktur. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du är vår nya Projektledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Projektledning

Som vår nya Projektledare kommer du att vara en del av vår projektledningsenhet i Vänersborg som i dag består av 5st medarbetare. Vi är regionalt cirka 30 projektledare och nationellt drygt 200 projektledare med blandad erfarenhet och bakgrund i divisionen. Vi har ambitionen att utnyttja varandras styrkor för att vinna fortsatt framgång varför en god kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas hos oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektledning och projekteringsledning
  • Rådgivning och samverkansledare
  • Besiktning, beskrivning, kalkylering, riskhantering mm.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Har flera års branscherfarenhet och har arbetat med investeringsprojekt inom exempelvis hälso- och sjukvård, handel och kontor, bostäder, skolor eller infrastruktur
  • Har ett eget kontaktnät och vilja att tillsammans med oss utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet
  • Kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31-01-2019.

Søknadsfrist 2019-01-31
Arbeidssted Vänersborg

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00
Fax:22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no